Min

God morgen fine dere. Håper dere har hatt en fin start på dagen?

Jeg var ikke hjemme før i 21-tiden i går – da hadde jeg styrt hjemme hele dagen, vært hos behandler, vært i byen og siste stopp var Ikea for å kjøpe garderobeinnredning. Fikk heldigvis hentet meg inn på et stopp på veien til Ikea, der det var en gratis kaffemaskin (hehe) – sånn burde det vært på alle steder som innebærer grubling og tid. Jeg forstår ikke hvor tiden blir av, for føler ikke at jeg gjorde så veldig mye i går akkurat – jeg rakk verken å trene eller å ta sol som jeg hadde tenkt til, så i dag er en hard treningsøkt første prioritert her hos meg, ettersom vi i går endte med å bestille pizza og ha den fredagskvelden – men det trengte jeg. Vi flytter jo i helgen, så jeg tok den litt på forskudd, også visste jeg at jeg hadde tid til en lang økt i dag!

Jeg bruker vanligvis 30mm på kamera mitt, men nå har jeg begynt å bruke 50mm igjen. Ser nå veldig godt at det er noe galt med fokuset til 30mm objektivet, for denne fokuserte med en gang. Disse bildene har jeg ikke orket å redigere heller.

Håper resten av dagen deres blir fin ♥

12 kommentarer
  1. Så spennende med flytting da! Skjønner godt dere tok fredagen på forskudd da, det blir jo gjerne veldig travelt når man flytter 🙂

  2. ….men også pass på trening, for mye kan bli litt smertefult hehe (jeg opplevde noe slik på svømming for noen dager siden hehe)
   ja… bildene har litt for mye “blur” på seg, og tydeligvis på grunn fordi 50mm kan ikke fokusere nok god veldig nære objekter
   btw, “min” mener at denne koppen er bare DIN eller “MIN” kan bli noen annen (feks. en gjest) som ta denne koppen i noen bestemt tid :))

  3. milan: Ja, det er fort gjort det :p “bluret” kommer av lav blender, og 50mm har bare 1.8, i mens 30mm har 1.4 – så det er nok tilfeldig, eller fordi 30mm objektivet mitt begynner å bli ødelagt. Men også fordi bildene er tatt mye nærmere da jeg hadde koppen på fanget, hehe.
   Haha, ingen gjest for da ta denne ;)milan:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg