Sommerteater

Hei på dere!

Det ble dårlig med oppdateringer i går, men så gikk dagen for det meste til å trene, og å rydde i ting – så når kvelden kom ville vi bare kose oss foran TV, så vi fikk tid til en siste fredagskveld i huset. 

Nå har jeg min siste morgenstund i stua i kjelleren, hvor rart er ikke det å tenke på egentlig? vi har bodd her i 17 år. Eller – jeg har ikke bodd her så lenge, men min far og stemor har, og jeg har vært her på besøk fram til jeg flyttet hit selv. Jeg var oppe allerede 08.30, siden flyttebilen skulle komme klokken 09 – den er allerede blitt fylt opp og er kjørt avgårde, så her går det fort unna. Hehe, gleder meg bare til denne dagen er over – har sikret meg ved å koke en hel kanne med kaffe som fikk bo i min nyinkjøpte kaffekanne, så nå har jeg det viktigste for mitt nye kryp-in. Er lite koselig her nå og kattene er veldig forvirret, så skal bli godt og bare få alt unna!

Vel, jeg kan ikke sitte her og late meg, så jeg får drikke opp kaffen min, kle på meg og hjelpe til så vi kommer oss ut av hus. Regner ikke med at vi blogges før i morgen, men blir det tid så hører dere fra meg!

Ønsker dere en kjempefin lørdag og langhelg i forhåpentligvis strålende sol – derav ble sommerkoppen inlosjert i dag som dere kan se på bildene over ♥

10 kommentarer

Siste innlegg