Brekkie

Det siste utsiktsbilde herfra – vi tok likegodt lunsjen ute, selv om det var kaldt. Skolen har hatt globalløp i dag, så vi har fått underholdning og musikk også – vi har jo måtte vente endel, men nå er flyttebilen her for siste gang. Jeg har så mye ting, og så mye klær at jeg aldri burde shoppe igjen noensinne. Helt utrolig hvor mye jeg har klart å presse inn på så liten plass, men nå er det endelig tomt – nesten da hvert fall. Nå skal søs og jeg ironisk nok dra å handle litt, haha! Merker jeg allerede gruer meg til å reise ut til huset å rydde, det er sikkert totalt kaos der nå, haha!

6 kommentarer
  1. men dere skal ikke handle klær, ikke sant ? eller jeg er helt uten forståelsen på hvilken måten greier fungerer hehehe :))
   btw, om jeg har forstått deg riktig fra tekster som du har skrevet før, dette huset skal bli revet nå… ikke sant, og på denne områden skal bli bygges nye hus

  2. milan: Hehe, nei. Vi skulle på Rusta å handle kattesand og mat, men endte opp med å fylle hele kurven med masse ting til leiligheten også, så bare nyttige ting i det minste 🙂 Ja, 15 mai skal de rive huset vi bodde i, så derfor var det bare å komme seg bort, hehe!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg