God søndag

Riktig god søndag til dere ♥

Jeg har ikke sovet veldig godt i natt, var veldig merkelig å sove i et helt nytt hus – jeg våknet også tidlig og var oppe allerede i 09-tiden. Det er jo greit nok, så får jeg mye ut av dagen. Måtte starte dagen med en kopp te og en nocco, fordi jeg ikke fant kaffefilter (hehe), tenker vi må en tur i butikken senere uansett – det var ikke akkurat noe jeg tenkte på å gjøre i går, men heldigvis finnes det butikker som er åpne selv om det er søndag!

Denne tror jeg ikke dere har sett før? Hehe!

Mitt kjøkken er jo ikke ferdig, men skapene står her, så jeg har faktisk fått ryddet ut alle koppene mine allerede, tror jeg i hvert fall – i tilegg til endel andre kjøkkenting. Vi har også fikset litt i klesskapet, men det er ikke helt ferdig enda, men har fått ryddet ut endel der også – så dette har vært en effektiv morgen vil jeg si! Merker jeg faktisk er støl og sliten i beina etter i går, så tror jeg skal droppe trening i dag og heller komme i orden her hjemme – med mindre jeg drar innom på veien når vi skal til det gamle huset senere, det ligger dessverre et stykke unna så jeg kommer ikke til å gidde å reise dit med t-banen i dag uansett! 

Jeg bor jo i en kjeller og så litt trist på det – men oppdaget nå at når jeg ligger mot det ene vinduet i dette rommet, så ser jeg rett opp på himmelen – det er jo passe koselig, det er faktisk en liten hage på utsiden der også ♥

Tror jeg skal fortsette å pakke ut – jeg er en sånn person som helst vil få unna slike ting så fort som mulig, noe som er en stor fordel nå!

Hva gjør dere i dag?

16 kommentarer

Siste innlegg