Kom mai, du skjønne milde

God kveld fine lesere! 

Tenk at vi i morgen går inn i mai – jeg ba om at april skulle gå sakte, og det har den faktisk også gjort, i hvert fall mentalt, hehe. Det er sikkert fordi jeg har snudd døgnrytmen min, og faktisk får gjort endel i løpet av april. Mai er en av mine favorittmåneder, så jeg gleder meg – håper den også går sakte!

Jeg har fått kommet enda mer i orden, og fått hentet sminkebordet mitt og speilet – det turte jeg ikke å sende avgårde med flyttebilen i går, men nå er det i hus! Den siste pusen er også i hus, men har gjemt seg i hjørnet under sofaen i andre etasje – den er så redd, jeg er ganske sikker på at den katten lider av både sosial angst og PTSD. Ellers var det det et sikkelig trist syn å gå inn i det gamle huset, det eneste jeg savner er beliggenheten og utsikten overraskende nok. Her er det stille, fredelig og ikke en byggeplass. Tror jeg vil trives her, et helt nytt sted uten et eneste vondt minne i veggene – det er ganske fint å tenke på egentlig ♥

Nå har jeg nettopp spist taco, og lagt meg på sofaen for kvelden – tror jeg. Jeg er en rastløs sjel, når ting ikke er 100% i orden!

Nyt kvelden, og kos dere med fri i morgen også ♥

12 kommentarer

Siste innlegg