Ferie for en dag

I dag reiste jeg hjemmefra klokken ni, fordi jeg skulle reise til Hvaler med søsteren min – jeg tenkte at jeg i samme slengen ville reise en tur innom Fredrikstad. Jeg har ikke vært noe serlig i sentrum av byen – siste gangen jeg kan huske var jeg på julemarked i gamlebyen, og det er for dårlig når man så og si har hele familien der, og er født der. Hehe! Jeg skal skrive mer om dagen vår i dag senere, men må redigere bilder først!

Visste dere at verden over selges i gjennomsnitt en Billy-bokhylle på Ikea hvert femte minutt? Hehe – her om dagen var jeg en av de, og fikk plassert denne i mellom sminkebordet og skrivepulten min. Den størrelsen jeg trengte var selvfølgelig umulig å finne, men den passet i hvert fall bra inn!

Kjøpte et lite søtt skilt i gamlebyen i dag!

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, og det dufter fra de nye duftpinnene mine overalt – selv om jeg har satt de inn på badet! Nå skal jeg varme opp litt pizza fra tidligere i dag, og ligge på sofaen foran tv – asosial som jeg er! Jeg har endelig fått TV-kanaler, men tenkte å se videre på 13 reasons why på Netflix! 

I dag har jeg følt at jeg har vært litt på ferie – kort unna og ikke minst en billig tur, kanskje jeg skal finne en annen by i Norge neste gang? kom gjerne med tips om fine byer i nærheten av Oslo!

Hva har dere gjort i dag?

8 kommentarer
  1. hvilken software bruker du for å redigere bilder
   neiiii helt galt, du er ikke asosial, du er bare deg, unik og unrepeatable jenta 🙂
   til hvilken episoden har du kommet
   jeg skal komme gjerne, det er noe om jeg tenker også i den siste tid, men jeg skal ha noen for å spørre for tips, jeg håper 🙂
   det meste koste med en venn, ingenting spesial… snakka og alt og ingenting hehe, i alle fall jeg tror at du hadde en bedre dag enn jeg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg