Diva

Nå er jeg hjemme igjen etter en veldig fin uke på tur, sammen med en av de beste menneskene jeg vet om – kan vel ikke akkurat bli annet enn bra med et slikt utgangspunkt uansett. Koser meg alltid sammen med hun, så er veldig glad jeg har hun i livet mitt – slike som henne vokser ikke på trær!

Ferien kom på riktig tidspunkt, for nå har jeg fått ny motivasjon, og er gladere enn før jeg reiste – dagen før jeg dro var det nemlig sikkelig dårlig stemning. Jeg trenger med andre ord ikke psykolog -ferie er mer min type terapi. Det var veldig godt å komme hjem igjen – det skal sies, selv om jeg vet det ikke tar lange tiden før jeg vil ut på eventyr igjen. Alle syns jeg reiser mye, og det gjør jeg også – det handler vel litt om hva man prioriterer å bruke tid og penger på, for alle som lurer på det!

Merket når jeg satt meg ned tidligere i dag, hvor sliten jeg faktisk er. Vi har jo gjort noe hele tiden, sovet lite, og beina våre har vi ikke akkurat spart på – så jeg bestemte meg for å ta en hjemmedag i dag, som en forlengelse av ferien. Deilig å ha pakket ordentlig ut, vasket og alt som må gjøres når man kommer hjem igjen etter en uke. Har også hentet kjøleskap i dag – eller, først fikk vi en fryseboks, så et kjøleskap med bulk i – det er så typisk min flaks, hellet i det er at vi fikk endel rabatt på det som vi egentlig ikke skulle få, men vi kommer til å klage på det.

Nå har jeg akkurat skrubbet beina mine, og smørt de inn med krem, så nå har de det noe bedre. Etter en varm dusj, fant jeg frem den nyeste koppen i samlingen, og en ny te i smakssamlingen min – chai te med kokossmak, den anbefales om dere får tak i den noen vei ♥

Nå gleder meg til å sove i den myke sengen min igjen, og ikke minst til å spise en proteinpudding – ha en fin natt!

12 kommentarer

Siste innlegg