Slappfisk fredag

Hei på dere. Jeg stod opp så sent i dag, fordi jeg slapp avtalen min – så nå er dagen allerede over før jeg har rukket å starte den ordentlig føler jeg. Har vært på Ikea med pappa og kjøpt litt ting jeg trengte, og selvfølgelig litt ting jeg ikke trengte. Etter turen dit lagde jeg meg grøt og satt meg i sola – dette sengebrettet kjøpte jeg i dag forresten:

Interessant lesing – føles litt ut som en pensum-bok men. Ja, også pleier jeg jo alltid og dandere havregrøten min mye finere når den skal ut på bloggen, men der gjorde jeg visst en glipp i dag – jeg antar at dere overlever…

I dag må jeg trene, for jeg var ikke i form til å gjøre det i går. Jeg dro heller på butikken og brukte opp et gavekort jeg fikk, fordi jeg klagde på at jeg fant en stilk i supergrøten min – haha, det var tydeligvis verdt å klage på det. Så jeg lå på sofaen med en boks is i går i stedenfor, også på en torsdag da dere – skal sies at det var en sunn is. I dag er det jo faktisk fredag – jeg er fortsatt slapp, men har fått i meg en solid lunsj så i dag skal jeg klare å gjennomføre økten. Beinet mitt er også bedre i dag, og i natt hadde jeg 0 kramper – tror kanskje denne kroppen bare trengte litt mer hvile.. nå har jeg hvilt nok – er for rastløs for dette her!

Nå skal Nocco drikkes opp, og treningssklærne på. Ha en super fredag, hva enn dere holder på meg om sommeren ♥

10 kommentarer

Siste innlegg