Sminke & skjønnhets innkjøp

Når jeg ser på alle de store produktene jeg kjøpte, så forstår jeg jo godt hvorfor jeg fikk plassmangel – sprengte faktisk kofferten 07 om morningen, men heldigvis så fikset glidelåsen seg igjen. Uansett – her er det jeg kjøpte:

Ja, dere vet jo hvor opphengt jeg er i disse blomstene – den gjør huden silkemyk ♥

Hudpleieserien jeg bruker koster ganske mye mer enn denne, men syns den her var sikkelig god – anbefales om du har litt tørr og sensitiv hud. Den har en ganske myk konsistens, og kan minne litt om en rensekrem.

Jeg tror denne forklarer seg selv? Hehe!

Ganske bra merke, men som dessverre ikke finnes i Norge…

Var litt usikker på om jeg skulle ta med disse, ettersom jeg ikke syns de hadde sånn superbra effekt. Den fra Loréal er for mørk til mitt hår, den fra Syoss fungerte..men i liten grad.

Disse to produktene jeg har jeg brukt lenge og det er blitt to favoritter jeg kjøper om og om igjen. Jeg har prøvd flere alternativer, og prøver fortsatt flere ettersom de er så dyre, men ender alltid opp med å kjøpe de igjen. Le Volume De Chanel heter mascaraen, og den gir virkelig volum også!

Denne kjøpte jeg bare fordi jeg har hatt lyst på den lenge, men aldri sett nødvendigheten med å ha den – vel, tiden var inne. Hehe!

Noe dere likte?

10 kommentarer

Siste innlegg