Top of Oslo

I dag var jeg endelig oppe litt tidligere igjen – 08.30, og rundt 12 tvang jeg meg selv ut i skogen. Jeg reiste til andre siden av byen – nærmere bestemt Vettakollen. Ironisk nok så reiser jeg så langt og tilbake til gamle trakter, når jeg har østmarka rett ved siden av meg!

Jeg endte først opp nede ved Båntjernvannet, fordi jeg reiste med t-banen og den veien har jeg aldri tatt før, så jeg surret litt underveis:

Kom meg opp til toppen tilslutt, og fikk utsikt utover hele Oslo:

Jeg bestemte meg for å jogge litt, og fulgte skiltene som førte meg ned til Sognsvann:

Det ble en tur på 1,5 time og det sier jeg meg fornøyd med i stekende sol. Et lite øyeblikk satt jeg telefonen på flymodus, dro ut øreproppene og bare hørte på fulgene – naturen i Norge er ganske fin, spesielt om sommeren ♥

Etterpå kom jeg meg ned til et masete sentrum, men heldigvis er det jo ferie nå – noe som vil si at det var mye mindre mennesker enn fryktet! Nå har jeg nettopp kommet inn fra sola, etter å ha sittet der og lest litt. Det er kvelden allerede, så denne dagen fløy fort forbi – lurer litt på om jeg skal ta meg en styrkeøkt også, men har ikke helt bestemt meg enda!

Hva syns dere om bildene?

18 kommentarer

Siste innlegg