Litt av en helg

Jeg sov ingenting natt til fredag – endte opp med å bake bursdagsmuffins til meg selv, dra på morgentrening før avtalen min og en tur innom senteret før søs og jeg kjørte nedover til Risør. Vi brukte nesten 5 timer på turen – det er jo omkjøring til sørlandet nå, og i tilegg var vi nødt til å lade bilen underveis i plaskregnet. Når vi endelig kom frem reiste jeg rett på reunion-fest med ungdomsskole-teamet mitt – noe som ble veldig velykket, det var både morsomt og minnerik og samles igjen på den måten – vi spiste taco, hadde rebus, og fikk i oss en god del drikke. Kan ikke huske sist jeg var på en fest hvor mobil ikke var et tema – fantastisk ting å si i 2017, så jeg har faktisk ikke et eneste bilde derfra. Senere dro vi på byen og jeg traff endel kjente ute også!

Hele lørdagen ble brukt til å rydde ned fra loftet, og på kvelden dro jeg til en venninne og drakk litt vin, før det ble en ny runde på byen. I dag er loftet tømt for våre ting – er det én ting jeg aldri skal gjøre, så er det å kaste masse ting opp på et loft. Nå har jeg nettopp kommet inn fra en joggetur, og er rimelig sliten etter en hektisk helg!

Koppen fikk jeg i bursdagsgave av min søster – kaffekjerring som jeg er ♥

Den proteinbaren er himmelgod!

Ca slik skulle bursdagsfrokosten min egentlig se ut – det ble fredagens frokost og lunsj i stedenfor!

Nå må jeg komme meg i dusjen, også skal jeg prøve å slappe av resten av kvelden. Jeg kom jo til Risør på fredag, men har faktisk enda ikke sovet i sengen min – ja, dere kan jo bare lure på hvordan det er mulig, så nå ser jeg frem til en god natt med søvn – forhåpentligvis i hvert fall. Håper dere har hatt en fin helg? 🙂

8 kommentarer

Siste innlegg