Recovery day

I dag startet jeg dagen hos DPS, etter nesten ingenting søvn – man kan vel ikke starte fredagen bedre enn med en psykolog du har møtt én gang før, eller? jeg har jo en annen behandler, men han har ferie nå. Jeg har heller ikke vært hos han på mange uker, av diverse grunner jeg ikke skal gå inn på her nå – men jeg kommer mest sansynlig til å slutte hos han.

Etter mye om og men, endte jeg opp med å finne meg et bord i en solkrok på Godt Brød – og jeg bestilte meg en hel lunsjmeny! Jeg brukte 4 timer å spise opp alt, men jeg gjorde det.

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg satt meg ned, før jeg endte opp med å ta 37-bussen uten noe mål og mening. Endte opp på Damstredet:

Her har jeg faktisk aldri vært før, og det var jo en sikkelig fin og koselig plass egentlig! Jeg fortsatte uten mål og mening – var innom en kirke, før jeg stakk en rask tur innom 22-juli senteret. Grøss – tror alle som var i Norge på det tidspunktet, husker akkurat hva de gjorde? jeg kan i hvert fall detalj-beskrive hva jeg gjorde den dagen – sikkelig merkelig egentlig!

Vi svarer hat med kjærlighet – 22.07.11 ♥

Så i dag har jeg sittet på café og reflekteret over livet og skrevet dagbok, i mens resten av Oslo er på ferie. Hadde det bare vært en så rolig atmosfære alltid – det hadde sikkert blitt kjedelig, men kanskje også litt fint – i hvert fall på dager som denne. Jeg var også en rask tur i Karl Johan og fikk med meg noen bøker og te hjem, men der var det ikke like stille dessverre, men det har i dag likevel vært bysommer i Oslo på sitt beste ♥

Nå har jeg nettopp kommet inn fra en handletur med pappa – tusen takk! Jeg skal snart avgårde på trening, selv om jeg overhodet ikke orker – så jeg må vel litt spise litt først. Vi snakkes!

6 kommentarer
  1. Håper det ordner seg med DPSen! <3
   (fikk selv psykologangst av å være på en DPS... men begynner å bearbeide begivenheten, og lærer smått om sen at ikke alle psykologer er like... og noen kan faktisk være ganske alrighte) 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg