Tilbringt dagen i Sverige

God mandagskveld – håper ikke mandagen deres har vært altfor blå, min startet ganske blå, men ble heldigvis bedre utover dagen!

Etter et par timer på skolen, reiste min søster og jeg til Sverige -vi kjørte først ned til Strømstad for å reise til relaxvdelingen som er på hotellet som ligger der. Nå er nesten ikke beina mine støle lengre, og kroppen har det generelt mye bedre etter lørdagens gåtur – vi koste oss der, og det kunne vel ikke ha passet bedre å reise dit enn etter en fjelltur.

Processed with VSCO with f2 preset

Svensk mat ♥ eller – kan vel ikke kalle dette for mat, men den energidrikken er i hvert fall en ny favoritt. Hater at jeg alltid finner meg nye favoritter de ikke selger i Norge!

Nå sitter jeg på toget hjem til Oslo – er glad i å ta tog egentlig, syns det er så avslappende! Nå skal jeg åpne en proteinbar og slappe litt av med en pensumbok. Yay, som dere har forstått så vil jeg ikke innse at sommerferien er over, men det er den nok nå. Vi skulle egentlig på spa på bursdagen min, og siden det ikke gikk helt som plangt så fikk jeg i hvert fall den dagen tilslutt ♥

Vi handlet også endel i Sverige, og jeg fant masse nye produkter denne gangen (lykke!) – om dere ønsker jeg skal skrive et nytt slik innlegg, si gjerne i fra!

14 kommentarer

Siste innlegg