Home spa

Etter treningen i dag var jeg en rask tur innom H&M og Vita for å kjøpe øyenbrynsfarge, og når jeg først var der kjøpte jeg litt ny sminke også, siden jeg begynner å gå tom for produkter:

Har ikke prøvd noen av de før, siden jeg liker å prøve ut litt nytt av og til. Jeg er ikke så opptatt av sminke lengre, eller – jeg orker bare ikke å bruke så mye tid på å sminke meg, men når jeg først er det syns jeg det er gøy å teste ut noe nytt i hvert fall!

Nå har jeg dusjet, farget og nappet brynene, tatt en ansikstmaske jeg fant her hjemme, hårkur og filet og lakket neglene mine – sistnevnte har jeg hatt planer om å gjøre i tre uker, så det var virkelig på tide!

I stad laget jeg cottage cheese is, det kommer ut en oppskrift på den senere! Nå må jeg starte å lage litt middag, selv om jeg egentlig er litt lei av å stå på kjøkknet for i dag, så får jeg vel gjøre det likevel – tenkte jeg skulle prøve meg på søtpotetlasagne, og blir det velykket så kommer det en oppskrift på den også! Resten av kvelden blir det nok bare serie på meg ♥

Noen av dere som har prøvd produktene over kanskje?

Håper deres lørdagskveld er fin ♥

8 kommentarer

Siste innlegg