Friday-yay!

God fredagskveld fine mennesker!

Siden det er fredag i dag så unnet jeg meg en litt bedre proteinbar etter trening, og det var som å spise snickers – den var så god, anbefales!

Jeg får bare et bedre og bedre forhold til fredager, det er noe magisk over dem nesten og jeg vil bare nyte den fult ut – til tross for at jeg har vært på skolen og sovet lite i natt så har jeg hatt energi og glede igjennom hele dagen. Jeg begynte nemlig å vaske hele leiligheten klokken 23 i går kveld, i dag er jeg selvsagt bare glad for at jeg gjorde det – ingenting er som ren leilighet på en fredag ♥

Ikke nok med at det er fredag, men det har vært sommervær ute i dag – jeg har gått i kjole og etter skolen tuslet jeg en tur i Botanisk hage – der var det en blanding av høst og sommer på engang. Gleder meg til å ta en ny tur når høstfargene er kommet sikkelig frem. Fikk også en ny forundringspakke fra thigts.no i posten i dag – innholdet var ikke like spennende denne gangen dessverre, det kommer et innlegg om den senere.

I kveld har jeg vært på trening og nå skal jeg lage meg proteinnachos til middag, og ha en rolig kveld på sofaen med Pretty Little Liars. Vel, det er en mulighet for at jeg havner på byen senere i kveld – selv om jeg allerede har avlyst en avtale i dag, så hadde det ikke forundret meg – i går klarte jeg virkelig ikke å slappe av, så morgentrening er nok ikke helt min greie likevel – vil ikke ende opp med en ny tvangsvane om at jeg må trene to ganger om dagen heller!

Hva gjør dere i kveld?

14 kommentarer

Siste innlegg