Blå orkidé

Fikk denne nydelige blå orkidéblomsten av mamma i stad, har hatt lyst på den så lenge – men har aldri kjøpt den, nå står den i hvert fall her og lyser opp ♥

Jeg fikk også en ny plante og noen potter, så nå har jeg ganske mange blomster å ta vare på! Vi endte opp med å bli på Plantasjen ganske lenge, siden vi satt oss ned på kaféen – det var oss, og en hel gjeng pensjonister – koselig! Når vi kom hjem, reiste besøket mitt – jeg dro en liten tur på loppemarked, siden det var rett ved her vi bor. Jeg kjøpte en pose med bøker – nå må jeg holde meg unna loppemarked, bokhylla jeg fikk for en stund siden er snart full. Jeg har ikke tid til å lese dem heller, det er kanskje det verste, haha.

Nå er jeg alene igjen, og det trengs – en helg med sosialisering er nok i massevis for meg for å si det sånn, men merker at det faktisk er litt for stille her nå. Det er ikke så ofte jeg ser mamma lengre, så det var veldig hyggelig å ha hun på besøk. Tenker jeg skal få dratt opp energinivået mitt litt snart, så jeg kan få kommet meg på treningssenteret før det blir for sent. Ser ikke ut som at cola zero har tenkt til å hjelpe meg med det, har dere forresten smakt den med sitron smak? alle jeg har snakket med har sagt de ikke syns den er noe god, men jeg likte den jeg!

14 kommentarer

Siste innlegg