Starbucks

God kveld ♥

Jeg har aldri tenkt ordentlig over hvor fine hus det er på Majorstuen egentlig – de som sier at Oslo er en stygg by har rett og slett vært på feil plasser, så nå vet dere det. Men det er jo typisk turister som er i Oslo og bare ha vært i Karl Johan og inne på på Oslo-city. Sola stålte når skolen var ferdig i dag også:

Jeg satt meg ned på Starbucks for å lese litt i dag, har lenge planlagt å lese på kafé igjen, så nå var det på tide få gjort det – tror det er en av plassene jeg leser best. Starbucks gir meg litt feriefølelse egentlig – kanskje ikke så rart med tanken på at de ved siden av meg snakket et annet språk, og fordi jeg sjeldent besøker Starbucks i Norge.

Ja, jeg tar med meg medbragt på kafé, for jeg er ikke så glad i det de selger ellers. Den boken er så tørr og kjedelig, så jeg elsker å markere ut tekst for å få lesingen litt mer spennende, haha!

Når jeg hadde lest litt dro jeg i butikken med pappa, også fikk jeg hentet en pakke i samme slengen. Jeg har planlagt å prøve å holde meg til ukeshandling, og ikke småhandling her og der – for jeg bruker så mye penger på mat og bruker så mye tid på å gå i butikken. Forstå det den som kan, med tanken at jeg ikke spiser spesielt mye, så det handler vel mer om hva jeg kjøper og at jeg aldri vil ha det jeg har kjøpt, eller aldri finner ut hva jeg vil ha. Jeg har jo allerede sløst penger på mat i dag, som dere kan se over – hehe. Jeg prøver igjen neste mandag, da!

Nå har jeg fått i meg pannekaker igjen, og i dag ble de enda bedre – så nå er jeg superklar for trening.

Pleier dere og ukeshandle?

6 kommentarer

Siste innlegg