Hope & believe

Mornings!

Jeg har allerede vært oppe i noen timer, endelig er jeg tilbake i en litt mer normal rytme – vel og merke så blir det veldig korte netter. Men jeg stod opp tidlig i dag, fikk i meg litt frokost i tilegg og en boks nocco også var jeg klar for å starte dagen med kardio-trening – beste starten på dagen ♥ Jeg rekker ikke å trene i kveld, så skal innrømme at det var derfor jeg tok det nå…heheee.

I dag blandet jeg havrepuffen min med blåblær styrk – nyhet i butikkhyllen, men dere skal få sleppe å se alt jeg kjøper inn!

Nå må jeg gjøre meg klar for å reise på avtalen min i Nydalen som er 15.00, også skal jeg en tur innom storosenteret etterpå – åh, av og til savner jeg sikkelig å henge på den siden av byen. Har så mange gode minner derfra, men også mange vonde egentlig – men det er noe med de også som sitter igjen på en god eller rar måte, eller hva jeg skal si – jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det uten at det blir helt feil så vi stopper der.

I dag oppdaget jeg at det er 500 dager siden jeg selvskadet meg selv sist, dagens opptur – tenker jeg feirer det med en proteinbar, jeg. Hehe! Eller er det en god nok unnskyldning til å legge inn en bestilling hos Nelly? Hiih de har nemlig salg nå…

Vel, må sette i gang så jeg ikke kommer forsent – begynte å regne nå også, så det gjorde meg ekstra motivert ♥

10 kommentarer

Siste innlegg