Last meal in Norway

Jeg planlagte en dag i går til og kun å slappe av, trene, pakke og å spise taco med familien – likevel så fløy hele dagen bort, selv om det kun ble en liten ekstra tur på senteret. Denne helgen her har med andre ord gått alt for fort, og jeg trenger en ny en merker jeg. De siste ukene og dagene har vel egentlig gått generelt fort for meg – tiden går jo like fort uansett hvordan man føler det, men dere skjønner vel hva jeg mener!

Nå har jeg nettopp kommet fra trening. Det ble min siste ordentlig treningsøkt her hjemme på tre uker – jeg har forbredt meg på at det blir lite eller ingen trening i løpet av de tre neste ukene, så jeg satser på at vi skal gå masse. Det føles for å være helt ærlig – helt forferdelig å tenke på at jeg ikke skal få trent hver dag, eller spise det jeg er vandt med. Jeg har visst om denne turen siden skolestart, og har hele tiden tenkt at jeg skal klare å gjennomføre den – dessuten var det ingen vei tilbake når man var påmeldt. Jeg har prøvd å forbrede meg så godt som mulig, og den siste uken har det vært en intens jobb for meg. Jeg er enda ikke helt klar for å reise merker jeg, men det vil jeg nok aldri bli!

Men det kan jo hende at denne turen blir helt topp, og at alt ordner seg når vi kommer frem. Men akkurat nå føles tre uker veldig lenge, og å pakke kofferten i går tok flere timer, og jeg var ikke i seng før 04.30 – men så skal vi fly i 11 timer så gjør ikke noe å være litt trøtt fant jeg ut.

Vi skal møte på Gardermoen 16.00, fly derfra til København og i kveld drar vi videre til Kina. De har ikke den samme ytringsfriheten som oss, så jeg vet faktisk ikke om jeg vil få tilgang til blogg.no – håper jeg får oppdatert dere, men om det blir stille her i tre uker så vet dere i hvert fall hvorfor, i tilegg er det tidsforskjell. Vi skal forresten først til Bejing, også reiser vi videre til Kumning etter 1,5 uke!

Nå skal jeg gjøre kofferten helt klar, spise litt mer og reise avgårde. Ønsk meg gjerne god tur og lykke til, for det trenger jeg virkelig nå merker jeg!

12 kommentarer

Siste innlegg