Den kinesiske mur

I går var vi på universitetet nesten hele dagen – det er litt av en plass. Det er helt umulig å orientere seg der, netting i mellom etasjene i tilfelle noen detter ned, kø for å ta heisene og radio i gatene – sistnevnte er ganske kult, men det bråker jo over hele campus! Den ene forelesningen vi hadde var om menneskerettigheter, og den var egentlig ganske interessant – hun fortalte oss også at alle klasserom på skolen er kameraovervåket, noe jeg ikke har lagt merke til engang!

Vi hadde pauser i løpet av dagen selvfølgelig, og fikk oss denne lunsjen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En stor handletur i en gigantisk matbutikk ble det også etterpå – mye er billig her, og jeg har allerede blitt bortskjemt på prisene! På kvelden var vi litt sosiale med de kinesiske studentene – vi opplevde litt kulturkræsj når vi skulle leke nøtt og sannhet likende lek. Også i edru tilstand – ikke akkurat typisk norsk.

Idag var vi oppe tidlig for å reise til den kinesiske muren – sinnsykt kul opplevelse å ha vært der, og vi gikk over store deler av muren. Endelig litt mer aktivtet var min første tanke, haha – jeg savner å trene hver dag, men tenker kroppen min er glad for både treningsfri og litt sukker. Ting er så søtt her, at jeg blir kvalm – men kommer ikke utenom det.

Bildene fra muren ble litt mørke, så de fleste trenger og redigeres – så det kommer et eget innlegg om det en dag jeg orker, her er i hvert fall ett bilde:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg begynner å like Kina litt egentlig, foreløpig er det morro med den store kulturforskjellen, og at ikke alle sitter med telefonen hele tiden – men det er over 2 uker igjen så er bare å passe på. Vi spiste and i stad, også har vi bare sittet på rommet og slappet av – noe vi trengte alle sammen! Men nå må vi legge oss, vi har en lang dag foran oss i morgen med masse program!

Jeg tenker ikke over tidsforskjellen, så hvis innleggene kommer ut på helt rare tidspunkt så er de derfor –  her er den 00.40 nå – så natta!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg