Kunming safaripark

Ni hao – elsker å si det fremfor hei nå!

Her går dagene unna, og i går besøkte vi Bamboo kloster/tempel – går det ann å bli lei av de? Ja.. det er ikke så fasinerende med sightseeing lengre, selv om de er sikkelig fint laget så går det mye i det samme! Jeg vet egentlig ikke hva vi drev med i går kveld, men vi var på en slags kineisk fest på universitet med underholdning vi ikke forstod noenting av – vi hadde også noen innslag, jeg ser for meg saueflokken danse og synge “jeg gikk meg over sjø og land” i mens kineserne sitter i salen og ikke forstår noe som helst. På kvelden dro vi ut, så har egentlig vært ganske redusert i dag som vi har hatt fridag.

Dro likevel til dyreparken, og i dag har det vært sommer her, endelig pent vær:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plutselig løp det en gjeng med sebraer mot oss – var sikker på at de skulle løpe oss ned, vi var ikke klar over at dyrene var løse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fikk sikkelig konfu-panda følelse av å se de dyrene med den bakgrunnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne parken var mye større enn vi trodde, så vi angret veldig på at vi ikke tok safari-bil frem, og turen til parken ble mye lengre enn forventet. Vi ville egentlig bare se pandaene, men å klappe og ta bilde med baby-tigere var nok høydepunktet – søteste jeg har sett, bortsett fra at den beit meg. Ellers har vi vært ute og spist litt, vasket klær og handlet – det begynner nesten å bli litt som å være hjemme nå, og ting er ikke så spennende lengre..

Her er det natt nå og sovetid – i morgen skal vi besøke en landsby! Får vel si ha en god dag videre til dere ♥

Siste innlegg