Sykkeltur i Kunming

Vi har hatt fri hele kvelden og har utforsket området vi bor i. Vi var innom flere steder for å spise, og i flere butikker – de selger så utrolig mye rart her nede, butikkene ligger ofte nede i kjellersmug og de ansatte fotfølger deg nærmest når du kommer på innsiden, noe som er utrolig slitsomt!

Vi endte plutselig opp med å stjele hver vår bysykkel – det ble en ganske lang sykkeltur på oss også – vi var helt inne i sentrum. Det verste er at det gikk mye fortere å sykle enn det gjør å få skaffet seg en taxi frem og tilbake (for det er vanskelig langs veien). Vi fikk sett mye på kort tid, og nå er det egentlig ingenting som sjokkerer meg lengre – Kina er virkelig et merkelig land! Trafikken her er jo helt vill, noe som egentlig gjorde det enda mer gøy – heldigvis så kom vi oss hele hjem igjen alle sammen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altså – det er en emoj fastfoodsjappe?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har vi e-bay langs veien

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fikk lyst på vannmelon – helt til det gikk opp for meg at de står og selger det midt i veikrysset, hvor forruenset blir ikke den? merkeligste jeg har sett på lenge!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Også fikk jeg litt trim – det gledet treningsshjertet mitt. Det har gått fint uten forsåvidt, men det er jo fordi vi går så mye at jeg ikke har sjans til å klare å få i meg det jeg burde i løpet av en dag!

Nå har jeg dusjet av meg all eksosen og det er sovetid – i morgen venter to forelesninger, og selv om det er spennende så faller jeg somregel ut etter 15 minutter. Etter det skal vi spille basketball faktisk, og resten av dagen vet jeg ikke hva som skjer – det som er greit med å være på studietur, man vet aldri hva som venter seg neste dag.

Dere må ha en fin dag!

Siste innlegg