Sunset

Hallo fra Kunming igjen!

Vi kom tilbake hit i 20-tiden, og jeg har nettopp lagt meg i sengen med en pizza og en boks p-max jeg fant på et busstopp i stad. Etter å ha ventet på den pizzaen i en time, (jeg rakk faktisk å nappe brynene i mens vi ventet, her tar vi den tiden vi har til rådighet) kan jeg fortelle dere at den nå er spist, og at den ikke var verdt det. Nå verker leggene etter å ha sittet 8 timer i buss, nesa er tett, kroppen lengter hjem til seng, ro, klesskap og hodet er lei av å leve i en koffert (som jeg forresten røk i dag tidlig, så i morgen må jeg handle ny).

Nå er det te-tid og ansiksmaske på meg – Kina har ødelagt både negler, hud og hår. Jeg ser sikkelig forskjell på meg selv fra før jeg dro og hvordan jeg ser ut nå, og det sier vel kanskje litt, i tilegg orker jeg egentlig ikke å bry meg lengre! Nå gikk faktisk strømmen også – er alltid noe som må være galt, i går var vi nødt til å bytte rom fordi det ikke var varme og når jeg sier det sånn – så fungerte rommet som kjøleskap, så nå er jeg syk igjen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

// disse bildene er tatt fra innsiden av vinduet vårt på hotellet i Bejing – rart vi frøys?

I morgen er det faktisk vår siste hele dag her – nesten litt trist nå som jeg er blitt vandt til denne tilværelsen. Jeg ser frem til å komme hjem, men det kommer til å bli veldig rart i starten. Er det en ting jeg har lært i løpet av disse tre ukene, så er det at Kina virkelig ikke er slik man sitter og tror at det er i norden. Jeg har opplevd så utrolig mye på kort tid, at jeg ikke har rukket å sortere eller å bearbeide alt enda – selv om det har vært slitsomt til tider, så sitter jeg igjen med så mange fine opplevelser, og turen har vært veldig interessant – nå gjelder det bare å bestå eksamen.. heh!

Nå som strømmen er tilbake, er det på tide å legge puta på hodet – denne kroppen er utslitt. I morgen blir det en lang dag med skole, siste rest av det jeg skal handle inn og avslutningsfest – så skal prøve å kose meg med det, før det blir 15 timer i fly og 3 flybytte – jeg gruer meg allerede…

Vi er tilbake i Norge søndag kveld – det kommer et innlegg med noen bilder fra dagen i dag i morgen tidlig, som jeg skal skrive nå!

Håper dere har det bra – så snakkes vi mer i Norge ♥♥♥

Siste innlegg