Hello Norway

Etter en 24 timers lang reise, og etter nesten 2 døgn uten noe som helst søvn, kom jeg endelig hjem lørdagskvelden – jeg tok litt feil, vi var visst hjemme et døgn før jeg trodde – her følger vi ikke helt med!

Flyturene gikk fint, og jeg tror ikke det eksisterer så mye flyskrekk i meg nå- det var visst bare å ta masse fly for å bli kvitt den. Det var ganske deilig å sitte på flyet fra Bejing til København, og bare drive med mine egne ting og slappe helt av – stillheten etter tre uker på studietur, i mens mat og drikke kom rullende og ble servert var ikke å klage på – men det blir lenge til jeg rører kjøtt og ris igjen. I København var det første jeg gjorde å gå i kiosken – for denne kroppen har virkelig slitt, og når vi dro hadde jeg over 100 i puls, og visste ikke helt hvordan jeg skulle overleve hjemreisen – men jeg klarte meg!

  

Det var faktisk litt trist å reise fra Kina – jeg har bare vært borte i tre uker – men det føles mye lengre ut enn det og den siste tiden gikk ganske fort. Jeg angrer ikke på at jeg ble med, for det har vært litt av en opplevelse jeg aldri vil få muligheten til å oppleve igjen – men det er defintivit i Norge jeg hører hjemme, og der jeg trives best! Det er rart å være hjemme nå – mitt eget bad, seng og en tur på Kiwi var høydepunktet når jeg kom, og jeg har ikke ord for hvor deilig det er å trekke inn frisk luft, du vet du har vært lenge borte når du står frivillig ute i minusgrader. Miljøpartiet fikk plutselig en helt ny mening…

Jeg skal skrive et eget innlegg om de store forskjellene jeg har opplevd, ellers blir dette innlegget altfor langt – eller, jeg vet egentlig ikke hvor interessant det er for dere, men jeg må uansett skrive det ned, for og ikke glemme det til eksamen – så får se om jeg poster det her eller ikke!

Ha en superduper mandag dere ♥

Siste innlegg