Jetlagged

God ettermiddag

Jeg stod opp før klokken 06.00 i dag, litt uplanlagt – er vel hodet mitt som ikke er helt tilbake i norsk tid, og ikke er vandt med å få en normal megde med søvn! Siden jeg var oppe så tidlig, fikk jeg unna siste opprydning, gjort litt husabeid, farget bryn, drukket morgenkaffe og sett på GMN før klokken ble 10 – hey, effektivitet!

Etter det visste jeg ikke helt hva jeg skulle ta meg til, litt uvant å så mye tid til overs – så jeg begynte å nappe bryn, ta hårkur og alt det der – så nå føler jeg meg endelig som et menneske igjen, i hvert fall nesten etter å ha vært ute i frisk luft før solen gikk ned også. Veldig uvant at det er så kaldt, men jeg klager ikke (enda), og leiligheten har jeg varmet ganske godt opp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Prøvde å se på fenomenet som skulle være på himmelen i dag tidlig, men det skjedde ingenting her hos meg såvidt jeg så.

Jeg skulle gjerne ha løpt rett til treningssenteret nå, men jeg er fremdeles syk, ganske tett og sliten. Når jeg skulle handle i stad streiket nesten stemmen når jeg skulle snakke – det som er så morro er at det så og si alltid er den samme på jobb når jeg handler på nærmeste butikk. Når vi er innpå det, så savner jeg billig mat! Nå har jeg ingenting å gjøre igjen – men jeg slapper i grunn ganske bra av for engang skyld, så det går egentlig fint. Jeg har nok og oppdatere meg på av serier og på internett – i følge timeplanen er det snart eksamen og jul – hva skjedde med det siste? så er vel bare å nyte resten av denne dagen…

Hvordan har starten på uken deres vært?

Siste innlegg