Eksamensstemningen sin

Hei på dere ♥♥♥

Hele gårsdagen gikk til skole, også satt jeg meg på LETT for å nyte en smoothie-bowl, i mens jeg nøt den samme tilværelsen som under her. På kvelden kjøpte jeg meg et par ørepropper, reiste på trening også gikk jeg til sengs – livet er spennende for tiden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blir dyrt å ha eksamen når man kjøper seg skriveblokk til 250 kr – men den var i det minste veldig fin ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hvis dere lurer på hvorfor kaffen min ikke er svart, så er det fordi jeg syns det passet bra å helle baylis oppi den, i mens jeg satt her og leste – og slik smilte jeg av det, i mens jeg satt og drakk av min ny gullkopp, i ført en ny pysj og lue:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenk at jeg faktisk delte det bilde med dere, selvironien min har ingen grenser lengre.

Endelig er det fredag og helg – jeg føler det ikke helt slik her jeg sitter, som nettopp har lukket igjen pensumbøkene. Nå skal jeg vel ikke klage, for i det jeg våknet i dag så reiste jeg hjem til gamle trakter og til storosenteret for å handle – uten en fullferdig liste, fordi jeg var for sliten til å skrive den i går, så det ble flere kjøp enn planlagt. Men jeg er veldig fornøyd med både gavene til meg selv og familien. Må si jeg er lei av hele black friday – hvis du ikke har fått med deg det, så lever du så isolert at du bør oppsøke psykolog, heh – både mailen, telefonen, tv og til og med radioen som står på julekanalen i bakgrunnen her, klarer å snike inn tilbud hele tiden. Jeg slapp nok unna det verste kaoset, siden jeg dro så tidlig – så det er vel grunnen til at jeg sitter her nå.

Nå skal jeg ut igjen, og på fresh å trene litt – med baylis i blodet. Heh! Sent i kveld skal jeg nyte fredagskvelden med taco og noe gøy på tv. Jeg tar livet overraskende med ro, til å ha eksamen til uka – heh. Vi snakkes i hvert fall – har dere gjort noen gode kupp i dag? fortell meg!

12 kommentarer

Siste innlegg