Fine julekopper på Costa

Rett før vi tok toget fra Liverpool på søndag, var vi en rask tur innom Costa. Jeg ville selvfølgelig handle der bare fordi koppene er så fine – tok faktisk med meg den med nøtteknekkeren hjem, haha ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var så mye tåke i går, at vi ble rundt to timer forsinket til Oslo. Det var ganske kjipt, for vi hadde planer om å rekke en boksignering, men men! Været kan man ikke gjøre så mye med, men vi koste oss masse på flyplassen med taxfree, vin og engelsk frokost uansett ♥ I går fikk jeg alle handlet inn de siste julegavene, så er endelig ferdig med det nå. Ellers hadde vi taco og film kveld hjemme i går- det ble en vegetar-variant, med søtpotet (!!) lefser. Det var utrolig godt faktisk, men nå har jeg jo det beste selskapet her også!

Jeg var raskt ute av sengen i dag, fordi det første eksamensresultatet hadde kommet ut, og jeg bestod – heldigvis for det! Vi har ingen spesielle planer på dagen i dag, men det blir nok en tur til byen tenker jeg! I kveld skal vi ut å spise på indisk restaurant, som er en bursdagsfeiring av min søster – gratulerer så mye med dagen på etterskudd du ♥ også blir det julekonserten «julenatt» i kirken sent i kveld – den gleder jeg meg til å høre, har hatt lyst til å gå på den flere ganger, og det blir nok helt magisk stemning der. Kanskje man får litt mer julestemning også!

Siden jeg har besøk, så prioriterer jeg henne – så dere må ha en super dag, så snakkes vi mer i morgen.

Siste innlegg