Last saturday i 2017

Etter jeg hadde vært på trening på onsdag, måtte jeg en rask tur innom senteret for å kjøpe hodetelefonplugg og deksel til den nye telefonen min – litt kjipt å knuse en helt ny telefon, så jeg tok ingen sjanser der. Jeg var en rask tur innom Kremmerhuset for å se på salget også, og der stod det ett reinsdyr igjen. Selv om julen så og si er over, måtte jeg kjøpe det likevel – har hatt lyst på den så lenge nå:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom ganske sent til Risør på onsdag, så det ble en ganske kort tur nedover. Fikk sitte på med en som skulle samme veien, så det var jo koselig! På kvelden dro jeg ut, og møtte endel jeg ikke har sett på lenge. På torsdag lå jeg i sengen nesten hele dagen, fordi jeg har blitt syk igjen. Altså? hvordan er det i det hele tatt mulig? føler jeg ikke har vært frisk siden oktober. I går var jeg en tur i byen med mamma og så litt i de små og få butikkene som er der – risør er alltid så koselig i julen. På vei hjemover var vi innom og drakk kaffe og leverte noen julegaver hos noen venner, også reiste venninnen min og jeg sammen inn til Oslo i går kveld.

I dag har jeg sovet hele dag og stått i en mil lang kø på polet – nordmenn i et nøtteskall! Kjøpt stjerneskudd og litt annet småtteri som var på salg fikk jeg også gjort. Jeg har ryddet litt og byttet ut julesengetrekket med et mykt og fint mariussengetrekk jeg fikk til jul – gleder meg til å legge meg i det senere. Jeg vil heller ikke starte et nytt år med å gjøre slike ting, så greit å få noe unna i dag. Nå slapper jeg av med film, slik at jeg kan bli friskere til i morgen. Med så mye fri og kos på agendaen hele tiden – begynner jeg å bli utilfreds, og dagene går også i surr. Det er kanskje ikke så mange her inne nå, dette er jo faktisk den siste lørdagen i 2017 og her ligger jeg – men det er faktisk ingen andre steder jeg ønsker å være heller…

Hva driver dere med i kveld?

8 kommentarer

Siste innlegg