Snøland

God tirsdagsmorgen

Har dere hatt en fin helg?

Helgen min ble i grunn ødelagt av dårlig søvn, og tilslutt begynte jeg å gå inn i søvnparalyse – så etter å ha sett en halv dokumentar om temaet måtte jeg bare skru av og sove med lyset på, søvn må man jo ha en gang. Som om ikke mareritt er skremmende nok i seg selv! Jeg var i det minste ute en tur på lørdagen og gjorde noen kjøp, tok meg en tur på kafe og trening. I 02.00-tiden bestemte jeg meg for å dra på byen, så tilslutt fikk jeg nok søvn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vinterkopp passer bra i dag, og denne kaffesmaken kan også anbefales – kjøpte den på båten til København, og jeg vet dessverre ikke hvor man får kjøpt den ellers, men er gjerne i interiør-butikker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg klarte ikke å starte denne uken heller – noen sier at hver dag er en ny mulighet, så jeg bare later som at det er mandag i dag. Nå er jeg sikkelig lei av at jeg ikke klarer å vende tilbake til noe som helst – men jeg gir jo ikke opp, så vi prøver igjen i dag! 

Blir spennende å se hvordan det er med kollektivtrafikken i dag, for som vanlig – ingen forbereder seg nok på snø i et land hvor masse snø er forventet og er en del av klimaet, der lærer Norge faktisk aldri…

Ønsker dere en fin tirsdag, og håper at dere ikke snør helt bort!

12 kommentarer

Siste innlegg