søtpotetpizza

God lørdagskveeld skjønne mennesker ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter en to timers lang treningsøkt og en tur hjemover i snøstorm, gikk jeg rett inn i en varm dusj og begynte å lage pizza – slik at jeg ikke skulle sovne i dag og, hah. Med tanken på at klokken er halv ni nå, så kan dere jo tenke dere hvor mye jeg somler når jeg ikke har noe jeg skal rekke – litt befriende egentlig, selv om jeg konstant tenker at det er noe jeg må få gjort, selv om det egentlig ikke er noe spesielt jeg gjøre. Uansett – favorittpizzaen min er uten tvil den som blir laget med søtpotet ♥ hvis dere ikke har prøvd det, så må dere teste det ut – du vil bli overrasket over hvor god den faktisk er!

Jeg byttet ut det vinglasset ganske fort med pepsi maxen og bestemte meg for at jeg ikke skal ut av huset igjen i kveld – det er nok noe jeg ikke vil angre på i morgen heller! Nå har jeg sett på norske talenter, og nå sitter jeg her med rester fra julestrømpen min faktisk – haha, ja! Jeg kjøpte inn ganske mye i desember, og klarte aldri å spise det opp. Lagde jo min egen i tilegg til den jeg fikk, men julen var så hektisk at jeg aldri fikk vist dere mine nye favoritter. Det har dukket opp et par nye den siste uken også – begynner å få et godt overblikk på den jugelen det faktisk finnes av proteingodteri der ute!

Nå følger jeg litt med på håndballkampen mellom Norge og Kroatia, så går jeg vel tilbake til serien min før jeg finner sengen.

Har du prøvd søtpotetpizza før?

4 kommentarer

Siste innlegg