Man skal visst ikke tulle med følelser

Eller – når vi kommer til mitt tilfelle, så er det beste og ikke føle i det hele tatt. I hvert fall ikke på de vonde følesene, de gode kommer og går slik de vil – mens de vonde invanderer hodet og lager et stort kaos! Jeg håper dette gir seg snart, og at jeg kan få tilbake livet mitt, for det her er ikke endel av fortiden min på samme måte som det var når jeg var veldig psykisk dårlig tidligere – dette er ren kvalme som spiser opp hjernen min, og snart er jeg redd den tygger i stykker det lille som er igjen av fonuft. Jeg har holdt alle følesene mine for meg selv for lenge, og det får jeg straff for nå – men jeg har jo gjort lærdom av det også, jeg lærte at det var en dårlig strategi og skulle klare alt alene. Men jeg klarte meg veldig bra, det tok bare veldig lang tid før jeg innså at jeg fortrengte følesene mine på en annen måte.

Jeg skulle bare gi meg selv litt tid til å bearbeide og å kjenne på hvordan jeg egentlig har det – men nå har jeg gitt meg selv så mye tid at jeg ikke har lyst til å vende tilbake til hverdagen igjen. Jeg finner ikke styrken eller roen til å studere, og jeg ser på det som totalt meningsløst. Jeg skulle aldri latt meg selv få føle noe som helst, og jeg vil ikke føle noe som helst heller. Jeg vil heller ikke klage eller fortelle noe som helst til noen, samtidig som jeg egentlig har savnet å slenge alt jeg har på hjertet ut på denne måten.

Jeg har nettopp spist frokost på Godt brød i Nydalen, etter å ha hatt et møte med NAV. Jeg har heldigvis en flink og forståelsesfull saksbehandler, men når systemet svikter, er det ikke så mye hun kan gjøre heller. Min neste avtale er 14.30, og da skal jeg ta laserbehandling av tattoveringen min, siden jeg aldri har fått fjernet den ordentlig. Klokken 16.00 har jeg time hos psykiateren min, og jeg regner med at jeg etter det er helt ødelagt.

Etter å ha kladdet ned masse tanker i dagboken min, så skal jeg faktisk prøve og åpne pensumbøkene – erfaringsmessig så funker det jo å ta sinnet inn i en annen verden, jeg har bare ikke hatt ork til å prøve – så nå skal jeg gjøre det, det er i hvert fall verdt forsøket. Så kan jeg bare fortsette å angre på at jeg lot meg selv føle – for det var ingen god ide og utsette å starte slik som jeg har gjort nå. Jeg lærte av det også da – jeg lærte at man ikke tuller med følelser, og man kjenner i hvert fall ikke på de, for plutselig finner man noe man ikke er fornøyd med, eller i mitt tilfelle – finner tilbake til elendigheten.

Håper onsdagen deres er litt bedre!

12 kommentarer

Siste innlegg