Man må vel ikke være 100% hele tiden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld fine dere, som er så snille mot meg i kommentarfeltet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag var det tungt å kaste fra seg dyna, men jeg gjorde det – slik at jeg kunne ta helg med god samvittighet. Litt dårlig grunn til å dra på skolen, men bedre enn at jeg ble liggende, selv om jeg egentlig hadde en god grunn, for nå begynner jeg å bli syk igjen. Jeg som tok influensavaksine i forrige uke for å slippe mer sykdom – noe jeg aldri har sett vitsen med å gjøre med mindre man er veldig gammel. Men imunforsvaret mitt er blitt veldig svekket den siste tiden, så tenkte det var lurt.

Jeg syns de emnene vi har på skolen nå er så kjedelig, at jeg er fristet til å slutte – jeg følger ikke mye med under forelesningene heller. Men, jeg har noe som holder i gang hverdagen og jeg vil helst fullføre årsstudiet. Jeg gikk raskt over det vi har gått i gjennom hittil i år, og det er ikke mye på planen – i tilegg til at det er mye fri. Det betyr vel egentlig lesedager, men jeg orker ikke å stresse med det. Det er faktisk greit å ikke gi alt hele tiden – er det ikke? det samfunnet vi lever i, er altfor rammet av et flink pike syndrom – tenk at vi faktisk har et eget navn, i negativ forstand, på det å være flink. Slik burde det jo absolutt ikke være!

Nå ligger jeg på sofaen, pakket inn i en ullgenser jeg fant på salg i stad. I kveld skal jeg male siste strøk på listene i leiligheten, fordi jeg skal bytte ut dørene til noen hvite – skal bli deilig å sleppe å se på den stygge furufargen! Om jeg klarer, så blir det trening senere.

Hva har du gjort i dag?

4 kommentarer
  1. Man må ikke og kan ikke være 100% hele tiden, hele døgnet eller hele livet. Det er ikke fysisk mulig eller sunt. Man bør senke kravene til seg selv, for kravene i dagens samfunn er ekstremt høye og unaturlige. :S Både for barn og voksne.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg