Ønsker våren velkommen inn i hus

Det er jo lite som tyder på at det er vår ute, så da får vi gjøre det beste ut av det inne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har kjøpt påskepynt, før butikkene har rukket å pakke den ordentlig ut – hvem gjør slike ting? jeg gjorde tydeligvis det i dag – en gul lysende blomst i stua hjalp på atmosfæren her.

Jeg som ikke engang er noe glad i påske? Jaja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se på det her; den fuglen er bare så skjønn, og når jeg så den koppen så smeltet hjertet mitt så mye at jeg måtte ha den- påske eller ikke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uken er snart omme – heldigvis. Jeg venter bare om dagen jeg, selv om jeg egentlig ikke vet hva jeg venter på – jeg vil bare at tiden skal gå på en måte. Jeg har så mye tid til overs, men prøver å gjøre små gleder om til store – slik som monstersjokoladen jeg kjøpte her om dagen, og søtpotetsuppen jeg lagde i går. Ting som egentlig ikke betyr noe for meg, men som kan bety alt for en annen – er ikke det en merkelig tanke?

De to siste dagene har jeg sittet på steam og stockfleths kaffebar – to steder jeg aldri har vært før, jeg må bare se og oppleve noe nytt. Å gå på kafe alene er noe jeg er veldig glad i, syns det er mye bedre å drikke kaffe der enn hjemme, og jeg får en helt annen ro i meg. I dag har jeg også tatt hull i ørene på nytt, betalte 65 kr for det – var verdt hver krone for å sleppe å pine seg igjennom det selv.

Når jeg kom hjem i stad sloknet jeg på sofaen – dagen startet ganske tungt, så den timen i drømmeland var gull verdt. Pus kom tråkkende på meg, og jeg skvatt som bare det, så det ble med det.

At jeg ikke prøver å gjøre det beste ut av en dårlig situasjon, den kan i hvert fall ingen ta fra meg! GOD TORSDAG

Siste innlegg