Nattens tanker

God påske

Dette satt jeg frem for lenge siden, fordi jeg elsker søte påskedyr, pastellfarger og egg, og siden jeg reiser bort på onsdag og blir borte i to uker – så er jo påsken over når jeg kommer hjem, så jeg gidder ikke ta frem noe mer.

Dagen i dag har gått greit – å løsne litt opp i skuldrene trengtes virkelig nå, også viser det seg at skuldrebladene mine er skjeve? altså, var det noe mer som skulle være galt med meg nå, eller? Nå har jeg fått et treningsprogram for å trene de opp, hurra for det. Solen strålte dag, og i det jeg skulle ta meg et glass vin før jeg gikk ut igjen, ringte DPS og bare – vi avlyser timen i dag, de skulle visstnok diskutere saken på nytt. Begynner å føle meg litt som en rotte i bur hos dem nå, kan jo begynne å lure på om de har begynte å lese bloggen min. I det jeg la på begynte snøstormen og jeg satt glasset fra meg – solen kom tilbake og jeg dro heller på shopping før hudpleierentimen min. Mandagen sin det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20 mars – jeg får vondt inni meg av å tenke på at det er 4 måneder til jeg fyller 28 år. Ekstra ille var det når jeg gikk igjennom nesten hele instagram-feeden min i stad, altså – hvem gjør sånt? stalker seg selv, liksom. Toppen av lite å gjøre, men også koselig å se tilbake på så mange fine minner jeg har – så mye fint jeg har fått opplevede til tross for at livet har bestått av sykdom. Sånt må jeg begynne å sette mer pris på!

Igjen sa la jeg meg til å sove for fire timer siden, tror jeg sov i ti minutter. Hehe, jaja – dette begynner å bli en vane for meg nå. Så i stedenfor å kaste bort tid i sengen, stod jeg opp. Jeg orker og gidder bare ikke å ligge der, jeg altså. Så nå har jeg vasket klær, sett litt på e-bøker, serie også har jeg spist – jeg spiser alltid på natten, for en utrolig dårlig uvane egentlig.

Kommer jeg meg opp på den siste forlesningen i emnet i morgen, tro? sist jeg skrev det, så forsov jeg meg. I morgen har jeg heller ikke satt av tid til kafebesøk, så vi får se da. Jeg får vel legge meg, for nå skravler jeg faktisk hull i hodet på dere. God natt, og ha en fin tirsdag!

8 kommentarer
  1. Så merkelig at dem ringte deg og sa det.. Jeg håper dem kan ta seg til fornuft og gjøre det dem burde! Så spennendd med et treningsprogram :-)) Håper det går i orden for deg. Kjempe søt pynt til påske <3

  2. De fikk høre det fra oss, for å si det sånn – så de fikk vel noe å tenke på.. håper jeg også, vi får nå se! Nå tar jeg ferie fra dette :p Nja, hadde helst valgt å slippe, men bedre enn å være skjeiv, hehe. Hihi, takk <3 Victoria Larsen:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg