En fantatisk utsikt

🌴 LA tid 23.50 //

God morgen til dere, og god natt til oss! Endelig har vi få oss litt middag og lagt oss i hver vår store dobbeltseng – som jeg gleder meg til å sove i denne gigantiske sengen, med så lite som fire puter i. Amerikanerne gjør ingenting halvhjertet i hvert fall, det merket vi når vi var på Wallmart i stad – alt selges i store pakninger og det tok tid å finne noe i den butikken. Det nærmeste jeg kom noe uten sukker var energidrikke – de merker nesten alle varer med hvor mange kalorier det er i dem, men sukkerfritt, det har de ikke hørt om? forstå det dem som kan, hehe! Jeg fant et hjørne som var som å gå på iHerb, så fornøyd ble jeg tilslutt. Det er egentlig det eneste vi har gjort i dag, så ikke veldig spennende. Men det er varmt her, palmer overalt og amerkanerne er veldig hyggelige – så det ser bra ut forløping!

Vi fikk utsikt over Island, Grønland og Las Vegas på veien – har dere sett noe så fint? for en vakker natur vi har!

 

Flyturen gikk veldig bra, selv om den ble litt lang – jeg har plutselig begynt å like å fly, er ingen som kan få tak i meg, og jeg kan drive med hva enn jeg måtte ønske i et rolig tempo, uten at det gjør noe fra eller til. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg hadde sett for meg at det ikke var noe lengre flytur enn til New York. Flyturen var visst på 11 timer, så i alt 12 timer i fly – tok vel 20 timer før vi var på hotellet, sovnet faktisk i bilen fra flyplassen, vi landet selvsagt midt i rushtiden, så det tok jo også tid. Tror jeg har vært våken i 3 døgn snart, er veldig forvirret over at det er en annen dag i Norge nå – haha.

I morgen er det meldt regn, så vi har ikke helt fått bestemt oss enda for hva vi skal gjøre, nå er det på tide å sove. Ha en fin dag dere!

14 kommentarer

Siste innlegg