Golden Gate bridge og Muir Woods

🚠 SF tid: 10.25 //

Tror dere ikke etternavnene våre hadde blitt mikset om i går? så når bussen kom etter å ha ventet i 45 minutter, havnet vi på en 9-timers busstur til Napa Walley – på vinsmaking! Hadde vært kult å være med på det, men siden vi hadde så få dager her, endte vi opp med å gå av på motorveien, også måtte vi ta en Uber tilbake til hovedkontoret. Heldigvis fikk vi refudert alle pengene, også fikk vi gratisbiletter med sightseeingbussen – så det ordnet seg tilslutt og alle ble fornøyde, selv om det var mye styr og tok endel tid.

Vi fikk jo stoppet flere steder vi hadde tenkt til å ta Uber til senere, så det var fint – her er den verdenskjente broen, Golden Gate:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi kjørte over broen tre ganger, så denne fikk vi i hvert fall sett nok av – haha!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neste stopp var Sausolito – en liten havne by som minnet mer om Spania enn USA egentlig, haha! Veldig koselig her i hvert fall. Vi tok Uber opp til Muir Woods – og plutselig var vi i en gigtantisk skog med de største trærne midt i SF – det er ganske kult, stor kontrast kan man si.

Se så liten jeg er i forholdt til treet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Planen var å ta båten tilbake, men vi droppet det og tok heller bussen – så vi endte opp med å kjøre en liten sightseeingrute og gikk av ved Alamo Square:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen som kjenner igjen disse husene eller? Ååh – Under samme tak ♥ de hadde dekket vinduene godt til, forståelig nok!

Etter dette var jeg så sliten at jeg dro hjem alene, og min søster dro for å møte en venninne som var her samtidig som oss! SF er virkelig en fin by, jeg gjerne skulle ha sett litt mer av – men alt i alt fikk vi ganske mye ut av disse få dagene! Siden jeg sovnet så tidlig i går, våknet jeg sju i dag – haha, så det ble morgentrening på meg, og nå skal vi snart sjekke ut av hotellet. Turen går videre til Las Vegas 💸

6 kommentarer

Siste innlegg