Beautiful night

🌴 LA tid: 23.33 //

Vi hadde en kul og morsom dag i Universial Studios i går – anbefaler å ta turen hit om du har mulighet en dag! I mens vi stod i Minions kø, fant vi ut av at det er ett studo til, nemlig – Warner Bros Studio. Der har de spilt inn masse tv-serier og filmer, så får å få med oss dette studio også, stod vi likegodt opp klokken sju i dag – haha! Så nå har vi sittet i sofaen i kaféen til Friends, og blant annet gått i gaten til Pretty Little Liars – så kult. Disse to besøkene kommer til å ødlegge litt for fremtidig tv-titting kjenner jeg, haha. Selv om det var morro å se kulissene og kostymene!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…What a beautiful place, California in my ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden dette var vår siste dag – har vi gått 16 km i dag. Etter studioturen var vi først innom Beverly Hills og Rodeo Drive, hadde et par stopp på veien til Santa Monica Pieer, og på veien bort mot Venice Beach og Venice kanalene stoppet vi for å spise middag langs strandpromenaden – tilslutt tok vi en Uber tilbake for å se på solnedgangen, som dere kan se over – så utrolig idyllisk! Etterpå shoppet vi litt, og jeg brukte nesten 2000 kr på Victoria Secret og Pink (unnskyld pappa, men jeg var ganske fornuftig!) Vi kom inn døren for ikke så lenge siden – en lang dag med andre ord!

Nå er jeg sliten i beina, og sengen roper på meg. Sovner nesten så fort jeg legger hodet på puten, en søvn jeg bare kan drømme om hjemme i Norge. Jeg er jo ett nattdyr, så her følger jeg jo min normale døgnrytme i lyset – haha! I morgen skal vi kun pakke, også skal vi hvile frem til vi lander i Stockholm 10-11 timer senere – har lite lyst til å forlate varmen som er her. Snø, minusgrader og kommende avtaler er ikke akkurat fristende. Kan ikke livet bare være en ferie?

Min påske har i hvert fall vært veldig fin! Håper påsken deres har vært fin også, ser at minst halve Norge har vært på fjellet i hvert fall – typisk norsk, er det ikke det man sier?

Siste innlegg