Back in Norway

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hehehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld alle sammen. Vi landet i Norge litt over tolv i dag, eller midt på natten i tidssonen vi kom fra. Flyturen nedover gikk veldig greit, og den var veldig avslappende og gikk egentlig ganske fort  – jeg så Solsidan, Paddington 2 og The greatest showman og plutselig var vi halvveis, anbefaler forresten å se den sistnevnte filmen, sikkelig fin ♥

Nå har jeg fått pakket ut, vasket klær og vært i butikken – for mitt kjøleskap var tomt. Det var bare såvidt jeg klarte å samle sammen labbene mine i gjennom butikken, så sliten er jeg i beina nå – men norsk mat var en veldig god motivasjon, jeg virkelig hater mat i utlandet. Jeg er også veldig glad jeg har sluppet unna alt slikt som er ved en høytid, og kom rett hjem til hverdagen. Kjenner jeg savner California allerede, USA-turen var virkelig fin, selv om søsteren min og jeg til tider ble så lei av hverandre at vi bare gikk vær vår vei – haha. Heldigvis er det kun 35 små dager til jeg reiser fra Norge igjen, i mens får jeg holde ut her hjemme.

Jeg sovnet på sofaen med pus på magen i stad, så nå har jeg akkurat våknet igjen. Dessverre så har den ene pusen min blitt påkjørt i mens vi var borte – stakkars den lille pusen min. Så hun som er igjen nå, kom mot meg med engang og ville ha kos. Tror jeg må få lagt meg igjen snart, ellers blir rytmen min helt feil – god natt dere!

Siste innlegg