Sminke & skjønnhets innkjøp fra USA

Hver gang jeg er i utlandet, kommer jeg hjem med sminke – selv om jeg egentlig ikke er spesielt opptatt av det, kanskje bare fordi jeg ikke er noe flink til å sminke meg, og jeg gidder ikke legge sjela i det. Sephora i USA var ikke akkurat liten heller. Det samlet seg opp noen kjøp tilslutt:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt diverse – har brukt den samme øyenbrynsgelen fra H&M så lenge at de ikke selger den lengre, tror jeg. Var virkelig på tide med en oppgradering! Kjøpte også en øyepensel, til å få litt farge på undervippene mine – siden jeg ikke bruker mascara nede. Pudderet har jeg brukt i årevis, og er veldig fornøyd med det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg trodde dette var en spray for å friske opp ansiktet – men det viste seg at den skulle påføres før sminke – litt bommert der, men den lukter sinnsykt godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her failet jeg faktisk også – så først etterpå at det var to dufter. Men begge lukter sinnsykt godt, så gjorde egentlig ingenting, selv om jeg har den ene fra før av. Disse små er perfekt å ha i vesken eller på reise, også er det ikke så dyre som de store flaskene – det tar jo årevis å bruke opp en parfyme uansett…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må ha vært veldig trøtt på VS, for her jeg leste 2 for 1 på skiltet – men det var 3 for 2. Ble tre stykker på meg, i stedenfor en. Den med mint har jeg fra før av, og den er så god!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg falt helt for den highlighteren her, men hva skulle jeg med den, egentlig? Jeg liker ikke glitter, og jeg bruker sjeldent higlighter. Likevel måtte ha den med meg hjem tilslutt, jeg er for svak for søte sminkeinnpakninger – den er jo bare så fin!

Det ble også med litt annet diverse, men det dropper jeg å ta med – vitaminer og slikt er ikke akkurat så spennende å se…

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å lage innkjøpsinnlegg, men jeg kjedet meg i stad. Vil dere ha en del to?

8 kommentarer

Siste innlegg