Svartdalen

Hei i natten! Denne dagen har bare flydd fra meg…

I dag hadde jeg siste skoledag for i år, så det var greit å komme seg dit – det sies at den første og siste forelesningen er viktigst. Det var kun av to emnene jeg tar, men de 5 timene på skolen var mer enn nok for meg, for så i det sånn. I pausen snakket jeg med DPS på tlf, etter å ha lest møtereferatet fra møtet jeg hadde med DPS på mandag. Jeg kunne like gjerne ha reist hjem etter pausen – husker så og si ingenting fra den siste forelesningen. Jeg er så lei, sur og frustrert av hele situasjonen nå. Hvis jeg gir opp, hver så snill og saksøk DPS for meg… det var ikke en trussel, bare den stygge sannheten.

Jeg klarer å distansere meg med mye aktivitet, selv om det ender med at jeg går i underskudd – er det bedre enn andre ting jeg kan finne på. Det er i naturen det skjer tydeligvis. Jeg var jo ute i hele går også – etter avtale og masse telefonsamtaler.

Meningen var at jeg skulle sykle innom Østensjøvannet og til trening, men når jeg kom dit hadde jeg ikke lyst til å gå inn. Jeg endte opp med å sykle videre svartdalsvannet – her var det sikkelig idyllisk som dere kan se over! En svart dal, kunne vel ikke ha passet meg mer perfekt i dag. Jeg ga meg ikke der, så plutselig hadde jeg havnet i gamlebyen, på Løkka, Sagene og i Nydalen i gjennom Akerselva – syklet til andre siden av byen, så jeg tok t-banen hjem igjen.

Men den lange turen, så har klokken blitt altfor mange nå – men jeg fikk i hvert fall ut endel frustrasjon. Jeg klarte å farge brynene mine altfor mørke og klarte å få gråskjær i håret mitt i stad – sånt skjer når jeg stresser. Vel, nå er i hvert fall kofferten nesten ferdig pakket og jeg reiser om noen timer, så skal prøve å få meg et par timer søvn nå.

Vi snakkes – men IKKE i Norge ♥

6 kommentarer

Siste innlegg