Er det fredag i dag?

God kveld!

Jeg føler vi er midt inne i sommerferien allerede, og at sommeren er fult i gang – det er den jo også, i hvert fall i følge gradestokken og sinnet mitt. Men den bitre sannheten er jo at jeg burde ha forbredt 4-dagers eksamen som starter på mandag, litt mer enn jeg har gjort. Men – siden den er over så lang tid, og jeg mest sansynlig må lese pensum når jeg får oppgaven, så dropper jeg hele greia, jeg. Haha – tidenes skoleforbilde, der har dere meg nå!

Hadde ingen andre planer i dag enn å ta en tur innom hudpleieren, og levere en søknad i byen. Jeg endte med å gå rundt på Grunerløkka og var innom flere Vintage og bruktbutikker – løkka er en så koselig plass å rusle, spesielt i formiddag, for det var nesten folketomt. Før jeg tok bussen hjem fra Aker brygge tok jeg runden rundt Akershus slott og festning, bare fordi jeg ikke har vært rundt der før – også la jeg meg i sola for å spise lunsj i hagen hjemme.

Når man tar fruktsyrepensling skal man unngå sol, og trening er ikke lov på 24 timer – og selv om beina mine i grunn er slitne, så faller jeg ikke helt til ro her jeg ligger. Vet ikke om det er lyset eller hva det er, det er lite merkbart at det er fredag i hvert fall! Lyset gjør også at jeg våkner veldig tidlig, så tenker det er bedre å satse på en økt i morgen tidlig. Resten av dagen har jeg nemlig planer om å late meg på Huk ♥

Hvordan har dere det i denne tropevarmen?

6 kommentarer

Siste innlegg