Fineste mai

Hei, Juni

I dag er det 1 juni, det betyr at vi i dag er halvveis i 2018 og at det er første offesielle sommerdag.

Jeg er en sikkelig mai-jente, så det er egentlig litt trist at det er et helt år til vi sees igjen. Mai har bestått av så mange fine dager, i forholdet til resten av dette året. Noe som ikke er like trist er at jeg har levert eksamen nummer to, og at det kun er en igjen, før man kan ta helt sommerferie.

På onsdag gikk jeg på en sikkelig eksamenssnurr – oppgaven var så og si ferdig, med untak av masse småplukk, og på kvelden fikk jeg plutselig veldig lyst på hvitvin. Klokken 17.59 var jeg på vinmonopolet og kvelden tilbringte jeg i hagen med iskald vin, cæsarsalat og sol – tilslutt ble det en tur på byen også. Kunne ha klart meg uten det, så dagen i går ble litt slitsomt – men jeg startet den med en ansiktsbehandling hos hudpleieren, så det var deilig! Litt senere på dagen tok jeg meg en tur til Storo, handlet litt sommerklær og kjøpte meg en salat jeg spiste ved Akerselva. dette er sommerdager på sitt beste

I dag startet jeg dagen med et par timer på treningssenteret. Det er fredag igjen, men jeg føler jeg brukte den litt opp på onsdag. Min søster kommer snart til Oslo i hvert fall, vi skal vi reise et sted for å sole oss og bade – akkurat slik man bør tilbringe den første sommerdagen!

Har dere hatt en fin mai?

6 kommentarer

Siste innlegg