En fin start på juni

På fredag var vi på Sognsvann og lå der noen timer i solen – det har vært oljesøl i Oslofjorden, så vi dro ikke dit, i tilfelle vi ville bade. Etterpå dro vi på Storo for å kikke litt og spiste middag på Egon – husker jeg elsket Egon før, men etter noen år i Oslo, blir man lei av turistfellene. Etterpå kjørte vi til Ikea og handlet – jeg handlet noen småting, så det må ha vært den billigste turen jeg har hatt dit før. På vei hjem handlet vi på Coop og stoppet for å kjøpe is, så vi var ikke hjemme før i 23.30 tiden – så vi utnyttet virkelig dagen.

På lørdag dro vi til byen med en venninne av søs og spiste lunsj på Godt Brød, også dro vi etterhvert til Fengselsparken – det var musikkensdag i Oslo i helgen. Så det ble musikk, park og iskald øl et par timer før vi dro hjemover. Da dro jeg på trening, og rigget meg til i hagen – så begynte den regnskuren. Jeg reddet Mac og mobil før det var forsent, og gikk inn. Senere dro jeg ned til byen igjen for å drikke øl med noen venner – klarte ikke helt å finne ro til en rolig lørdag alene hjemme.

Et bilde fra turen i skogen på mandag. Oppdaget to nye tjern/vann, og var oppå en topp (uten utsikt, etter min skuffelse) – men det verste var at jeg kom ned et helt annet sted, så gikk vel rundt i 4 km ekstra for å finne sykkelen min…

Søndagen tok jeg helt fri fra solen og nå er ekstremvarmen gitt seg litt. På mange måter er det likegreit, for så lenge man ikke ligger helt rolig – er det jo faktisk umulig å gjøre noe som helst i 30+ grader. Men jeg savner varmen litt, spesielt om kvelden. Men det var helt greit å sitte ute på mandag med eksamensnotater, uten å gå i bakken. I går var jeg en tur hos legen og brukte dagen på å lese og å trene – nærmer meg slutten nå, men hele denne ukens plan er å lese hver dag. Har så mye å lære på altfor kort tid, så jeg må nok finne noe jeg fokuserer på å satse på at det går bra.

Hvordan var deres start på juni? håper den var fin ♥

6 kommentarer

Siste innlegg