Monsterbar

Er en stund siden jeg har oppdatert på proteinfronten nå, vel. Det er jo egentlig en grunn til det også, selv om jeg fremdeles hamstrer i Sverige av og til enda – prøver jeg å spise litt mer normalt enn jeg gjorde før. Uansett, nå kjeder jeg meg, så deler en bar jeg kjøpte på vei til trening i dag – anbefaler å prøve ut merket Monster, de har mye godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ikke noe bedre å komme seg ut av kjelleren når man har sittet og pugget i flere timer, så jeg tok sykkelen til trening og syklet hjemover via Østensjøvannet i levende solvarme med fuglene rundt meg ♥

Nå har jeg nettopp kommet inn, har vært en rask tur på Stovner senter, fordi de ikke var utsolgt for en kjole jeg ville ha (haha). Endte opp med to sommerkjoler og et skjørt – jeg har ikke planer om å ta på meg bukser på en stund, så denne sommeren får bare holde seg varm! Jeg hater at jeg har lagt på meg, men at jeg endelig kan gå med kjoler og skjørt uten at de nærmest faller av, er i hvert fall noe positivt vil jeg si.

I morgen har jeg en avtale i Nydalen, også blir det nok en puggedag og trening hjemme. Gleder meg bare til denne uken er over, for da er det ikke mer tid igjen til å lese – haha!

Hvordan går det med dere – siste innspurt på skolen, eller jobber dere kanskje? Kos dere uansett!

2 kommentarer

Siste innlegg