SOMMERFERIE

Hei sommerferie

Dagen i går var så lang – føler jeg brukte hele dagen bare på å vente på ferie. Jeg tenkte at jeg kun skulle lese i gjennom notatene mine noen ganger og bruke dagen på å slappe av, og en avslappende dag ble det virkelig. Jeg stod opp relativt tidlig og tok meg en tur ut på sykkelen til andre siden av Østmarka, og når jeg kom hjem defra spiste jeg middag og la meg i solen med en boks is. Etterpå bestemte jeg meg for å fylle opp boblebadet med varmt vann og krystallkuler (har faktisk aldri har prøvd boblebadet i huset før) og la meg der med vannmelon, en øl og rolig spa-musikk. Det ble så varmt, at jeg gikk fort ut igjen for å kjøle meg ned. I 22-tiden ble jeg så lei av å vente, at jeg gikk å la meg – men det var bare bra, for da var jeg opplagt i dag. Eksamen gikk også bra – jeg var heldig og fikk akkurat det jeg hadde lest mest på, litt flaks må man ha innimellom.

Det var så deilig å gå ut av den skolen, og vite at jeg aldri skal tilbake igjen. Jeg klarte å gjennomføre dette året, noe jeg så veldig tungt på i vinter. Jeg vet faktisk ikke om jeg vil studere mer, så vi får bare se hva høsten bringer med seg. Jeg har fått bevist at jeg kan studere hvis jeg vil, og nå som jeg har gjort det, så vet jeg ikke helt om jeg vil mer – det stresser meg i hvert fall ikke på samme måten som før. Det irriterer meg mer at det ikke er så sosialt akseptert å la det være…

Etter eksamen dro klassen på Egon for å spise og feire sommerferie! Nå er jeg i grunn ganske trøtt, noe som er veldig irriterende med tanken på at jeg har trening på planen, også har jeg lyst å ta meg en tur ut for å feire litt til. Vi får se hva det blir til, foreløpig ligger jeg godt under pleddet mitt. Det er så deilig å være ferdig nå, men jeg trodde faktisk at jeg skulle bli med glad – haha. Jeg er i hvert fall veldig lettet!

Fler som har tatt sommerferie?

6 kommentarer

Siste innlegg