Gressholmen

Jeg hadde en ganske fin start på sommerferien i går, (bortsett fra at jeg var litt sliten, redusert og kom meg sent ut av sengen) jeg pakket frokost og dro ned til Aker Brygge, for å ta båten ut til en av øyene. Den eneste øya jeg har vært på i Oslofjorden er faktisk Hovedøya, så det var det på tide å gjøre noe med. Ikke koster det noe ekstra heller!

Jeg valgte å gå av båten på Gressholmen, og visste ikke hva som ventet meg der. Jeg ble positivt overrasket, det var en liten perle og det var sikkelig fint der ute. Det var også lite mennesker og båter, så det var stille og rolig – noe som passet meg ganske bra i går. Jeg lå nede ved vannet på et svalbard og hørte kun på fuglene og bølgene som kom med jevne mellomrom – det er sommerfølelse på sitt beste. Når jeg kom hjem syklet jeg på trening og var der 1,5 time før jeg syklet hjem igjen, og igjennom Østensjøvannet med solnedgangen i bakgrunnen. Så det ble en ganske fin første feriedag må jeg si

 

I dag spiste jeg ikke frokost før 13.00, så nå tror jeg virkelig at jeg er inne i et modus som sier at jeg skal slappe mer av, og at jeg ikke har noe jeg må rekke. Det er ganske deilig, selv om jeg ikke helt har fått med meg at jeg faktisk har ferie. Sjekket første eksameskarakter i dag, og jeg fikk B – så ikke helt den komme, så det må jeg si meg fornøyd med. Ellers har jeg trent i dag, vært ute på holmen en tur og tuslet i Karl Johan.

Nå skal jeg en tur i butikken, fordi jeg glemte at jeg hadde en pakke liggende der. Resten av kvelden skal jeg slappe av før jeg legger meg. Helt waste of time klarer jeg ikke å være. Har faktisk en avtale i morgen å rekke, klokken 15.00, vel og merke… har ikke lagt noen planer ellers, tar det litt som det kommer om dagen. Er vel litt sånn det skal være når man har ferie også!

Gleder meg faktisk litt til at det skal regne i hele morgen, er vi flere om den?

Siste innlegg