Riktig god fredag dere

Riktig god fredag dere!

Nå begynner bloggen min å mangle innhold, og i det siste har til og med bildekvaliteten gått over til iPhone. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg fortsetter og fortsetter – akkurat nå syns jeg ikke det er så gøy, og da blir jo innholdet også deretter – veldig kjedelig!

Når jeg startet å blogge så handlet bloggen mye om innkjøp, interiør, dypere innblikk i hverdagen min og bilder av når jeg var ute og var sosial ogsåvidere. Ikke det at jeg har sluttet helt med dette, men det meste jeg kan se er på siden min nå er mat og natur. Hva har skjedd? det er ikke ofte jeg tar meg tid til å gjøre det mer spennende her, og jeg er lei av å ha med meg kamera. Men, jeg klarer ikke å sleppe denne bloggen helt heller. Legger også merke til hvor store forandringer det er i livet mitt ved å ha denne bloggen i hvert fall. Nok om det egentlig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frokost.. haha – nettopp!

I går var jeg og tok det som forhåpentligvis blir siste behandling av tattoveringen min – så nå er den endelig borte, så og si. Det ble en lang prosess, men den er verdt det nå. Jeg handlet litt i går- hvor vanskelig kan det være å finne badetøy egentlig? altså, det er et problem for nesten alle, uansett hvordan størrelse kroppen din har. Jeg er så lei av hysteriet rundt størrelser på klær!

I går orket jeg ikke å trene når jeg kom hjem – når man har så mye tid, så er man flink til å sløse den bort?! kjenner det igjen fra når jeg var hjemme uten skole og jobb. Nå skal jeg komme meg avgårde på trening og en tur på senteret for å handle noen småting! I dag skinner solen og det er fredag, planen i kveld er å drikke hvitvin å spise reker med et par venninner ♥

Hva er planen deres i helgen? god helg!!!

4 kommentarer

Siste innlegg