Feriedager i Oslo

I går var jeg på en avtale i Nydalen – eller, vi kjørte ut til Sandvika og gikk en tur der. Vi har ikke sittet inne på kontor på veldig lenge, å gå tur eller kjøre enn plass å sette seg ned ute er mye bedre for min del. Lite tips til dere, om det er fler som ikke liker å sitte inne å sture på et kontor, så er disse terapautene fult mulig å forflytte ut (med mindre de er ekstremt sære, er vel noen av de også…) Når vi kom tilbake dro jeg på Godt Brød – drakk kaffe og spiste lunsj i fred og ro i mens jeg skrev i dagboken min. Så det ble kafébesøk og en rundtur i byen, uten noen spesiell mening egentlig.

Jeg var så trøtt når jeg kom hjem, men klarte å komme meg ut igjen og på trening – det endte med at det kun ble 4,5 time søvn i natt, fordi jeg ikke fikk sove og måtte opp 07. Jeg hadde først ett intervju hos Helseetaten i dag tidlig, siden jeg har søkt på noe som heter Erfaringsskolen. Det gikk sånn passe – de har flere søkere enn plasser, så får bare vente å se!

Etterpå gikk jeg meg en tur langs Akerselva – jeg har faktisk aldri vært på den broen ved de hengelåsene før, men man kan vel si at det er hakket mer romantisk i Paris:

I dag leste jeg at det er blitt født ulv i Østmarka, jeg syns ulven skal få leve i fred – så bildet under passet jo bra i dag. Og det andre bilde, kunne jo ikke ha stemt bedre!

Jeg gikk videre opp til Telthusbakken – her ligger Oslo sine eldste trehus, og kjærlighetsstien (som jeg ikke la merke til sist jeg var her)

Helt tilslutt satt jeg meg ned på Gryn for å spise litt lunsj – der ble det en proteingrøt faktisk.

Etter den lange gåturen i byen, sykkeltur til trening og en time på mølla – har jeg nettopp tvingt i familien fiskeboller, fordi Fjordland faktisk ikke holder mål her. Jeg er merkelig nok ikke så veldig sliten her jeg ligger, men jeg bør vel komme meg i dusjen straks.

Det blir noen fine dager i Oslo også om sommeren, man trenger ikke alltid å reise så langt for å feriefølelsen. Selv om den ikke akkurat er 100% når jeg har avtaler – men det hjelper meg i gang med dagen hvert fall!

Hva har du gjort i dag?

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg