Ny dagbok og =kaffe

Etter avtalen jeg hadde i dag, dro jeg til byen for å kjøpe meg en ny penn og en dagbok – jeg elsker de dagbøkene der. De er så fine, at jeg må ha de hver gang jeg skal bytte ut en. Prøver ikke gjøre det for ofte, men følte det var riktig i dag – som jeg startet på nytt hos DPS. Skal fortelle litt mer om det senere! Gikk for en liten versjon denne gangen, siden den er enklere å ta med seg og raskere å skrive ut (noe som aldri skjer, før jeg skaffer meg ny). Testet også ut =kaffe i dag, det er alltid så fult der, men i dag fikk jeg plass i kjelleren. Litt masete plass for min del, men absolutt hvert et besøk om man er innom Oslo eller bor der!

Gikk tilfeldigvis forbi en Adidas butikk i byen i dag, det var en outlet, og i tilegg til det 30% – jeg kom ut med et par joggesko, og har innviet dem i kveld. Litt ubehagelige i starten, så håper de går seg mer til etterhvert. I ettermiddag har jeg også bestilt meg en bursdagsreise, så i år blir ikke bursdagen min i Norge – det er så deilig å tenke på!

Begynner å bli litt vandt til en rolig tilværelse i Oslo nå, men i morgen reiser jeg jo faktisk på ferie – skal bli godt å komme seg til sol og bad for å slappe av en uke i strekk. Så nå må jeg få lagt meg, slik at jeg rekker å trene og pakke ferdig i morgen før jeg skal møte reisefølge mitt (mamma) i byen. Har ikke sett henne siden jul, (hvor ble tiden av, og hvorfor har jeg enda ikke kommet meg til Risør?) det blir uansett veldig koselig.

Vi snakkes i Hellas ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg