Allerede juli

Hei ♥

Tenk at vi allerede er kommet oss til juli. Jeg kjenner det på mange måter, både på godt og vondt egentlig. Sannheten er at jeg har mange vonde minner fra sommeren, uten at jeg skal gå innpå dem, så pleier det alltid å bli vanskelig på et tidspunkt. I år har jeg bestemt meg for å reise bort i midten av juli – så forhåpentligvis vil jeg sleppe unna i år. I juli føler jeg også et ekstra press på hva jeg skal bruke høsten på, det er jo noe man må finne ut på denne tiden av året. Jeg skal prøve å nyte dagene så godt jeg kan – sommerværet er i hvert fall ingenting å klage på om dagen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg fylt på tattoveringen min, siden fargene har bleknet veldig siden mai. Etterpå gikk jeg meg en tur i Botanisk hage og tok båten ut til Langøyene – jeg tok et bad, solte meg også reiste jeg hjemover. Jeg har også begynt å følge litt med på fotball-vm, jeg har aldri interessert meg for det – men det er jo faktisk litt gøy å følge med. Det ble ingen øl i dag, jeg så heller kampen i mens jeg trente, men etter 2×45, dro jeg hjemover og lagde middag i mens straffekonken var. England vant, så det var bra!

Nå må jeg få lagt meg – jeg har en avtale i Nydalen i morgen 12.30, men før det har jeg også klart å få presset inn en legetime. Resten av dagen har jeg ikke planlagt, det er jo ferie i luften.

God natt!

8 kommentarer

Siste innlegg